logo songteksten.net

Musicalrol sleept Berget Lewis door scheiding

(Novum) - Berget Lewis heeft zo vlak na het stranden van haar huwelijk veel aan de musical Dreamgirls, waarin ze een van de hoofdrollen vertolkt. "Mijn werk houdt mij op de been", vertelt Lewis aan Story. De zangeres zag haar huwelijk met Sebastiaan van Rooijen vorige maand na twee jaar stranden.

"Ik ben veel bezig met teksten instuderen en dansjes leren. Dan probeer ik er zo mijn mogelijk over na te denken", vertelt Lewis. Ook van familie en vrienden krijgt de 42-jarige zangeres veel steun van familie en vrienden. "Het gaat elke dag een stukje beter. Daar ben ik blij om."

Toch blijft het een zware tijd voor Lewis. "Het is niet makkelijk waar ik doorheen ben gegaan. Je trouwt niet om te scheiden." De afgelopen maanden noemt de zangeres 'een heel vervelende periode'. "Belangrijk is dat we nog steeds goed met elkaar omgaan. Alles is goed geregeld en we hebben geen ruzie. We respecteren elkaar. We hebben mooie jaren samen gehad. Maar het ging gewoon niet meer."

Volgens de 42-jarige Lewis spelen er geen 'dramatische dingen of wat dan ook'. "Soms gebeuren er dingen in het leven die je niet verwacht."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren