logo songteksten.net

Vrouw Lange Frans opgepakt met vuurwapen op zak

(Novum) - De echtgenote van Lange Frans is zondagavond met haar moeder gearresteerd met een geladen vuurwapen op zak. Daniëlle was in overspannen toestand met haar moeder op weg naar het huis van Frans' oude rappartner Baas B. Na een tip werden ze onderschept en opgepakt.

De 26-jarige Daniëlle en haar 48-jarige moeder zitten maandagochtend nog vast, laat een woordvoerder van de Amsterdamse politie weten. De politie laat niets los over de identiteit van de tipgever. Het geladen vuurwapen werd gevonden de auto van het tweetal.

Enige tijd geleden werd bekend dat Frans met financiële problemen kampt, waardoor eerder al het huwelijk van Frans onder druk kwam te staan. Volgens zijn vrouw zou hij zich hebben laten uitmelken door onder anderen Baas B, die werd geboren als Bart Zeilstra.

Daniëlle en haar moeder besloten zondag verhaal te gaan halen. Ze werden klemgereden in de straat in Diemen waar Baas B woont. Nadat de agenten een vuurwapen aantroffen werden Daniëlle en haar moeder in de boeien geslagen en meegenomen naar het bureau.

Lange Frans heeft geen idee hoe zijn echtgenote aan een vuurwapen komt. "Zodra ik meer weet, weet jij het ook", reageerde de rapper maandag in de ochtendshow van Giel Beelen. "Er is een hoop aan de hand. We zijn allemaal op zoek naar antwoorden."

Daniëlle liep zaterdag via Twitter leeg over haar financiële problemen. Lange Frans en zijn echtgenote waren bezig de studio van de rapper leeg te halen. "Dozen inpakken in de studio, 278 duizend euro weg! Omdat Bart Zeilstra zijn verantwoording niet neemt", twitterde Daniëlle zaterdag. "Hoeveel stress denk je dat dit allemaal geeft."

Volgens Daniëlle is ook de ex-manager van Frans, Willem van den Brandt, schuldig aan de financiële sores. Ze beweert dat hij haar man samen met Baas B. voor tonnen heeft opgelicht. Van den Brandt heeft dat altijd ontkend en kan het voorval dat zondagavond heeft plaatsgevonden haast niet geloven. "Het is bizar. Ik kan alleen maar gissen naar wat er in haar om is gegaan en dat wil ik niet doen", zegt de ex-manager tegen AT5. "Verschrikkelijk. Ik ben ontzettend geschrokken van het bericht."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren