logo songteksten.net

Doutzen Kroes gaat liever niet alleen over straat

(Novum) - Doutzen Kroes merkt dat er ook een keerzijde zit aan roem. Het 25-jarige model gaat niet meer zo graag alleen naar buiten. "Ik voel me gewoon niet op mijn gemak als iedereen me staat aan te kijken", vertelt Doutzen deze week in Grazia.

"Overdag ga ik wel alleen over straat, maar ik vind het dan soms eng om naar Albert Heijn te gaan", biecht de zwangere blondine op. "Ik word niet echt lastiggevallen, maar het is wel op een punt gekomen dat het niet meer comfortabel is dat iedereen naar je kijkt."

Toch moet Doutzen toegeven dat haar bekendheid soms ook tot grappige situaties leidt. "Laatst hoorde ik een paar jongetjes tegen elkaar zeggen: nou, ze is best wel dik! Die wisten niet dat ik zwanger was."

De Friezin verwacht over drie maanden haar eerste kindje. Echt voorbereiden op het moederschap doet Doutzen nog niet. "Dat kan eigenlijk niet. Ik ben immers nog nooit moeder geweest, dus ik weet niet hoe het zal zijn." De blondine maakt zich niet al te veel zorgen over de komst van haar zoontje. "Ik heb het idee dat alles wel losloopt. Dat zeggen ook veel nieuwe ouders tegen me."

Doutzen en haar verloofde, dj Sunnery James, weten wel wat ze hun spruit willen meegeven. "Wat mijn ouders en Sunnerys ouders ons hebben meegegeven, is respect hebben voor iedereen, dan krijg je ook respect. Dat vind ik heel belangrijk. Net als open minded in het leven staan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren