logo songteksten.net

She & Him brengt dit najaar album uit

(Novum) - Het Amerikaanse duo She & Him komt dit najaar met een nieuw album. Het tweetal, dat wordt gevormd door actrice en zangeres Zooey Deschanel en singer-songwriter M. Ward, heeft onlangs getekend bij platenmaatschappij Columbia Records. Dat schrijft het Amerikaanse muziekblad Billboard.

Het is nog niet bekend hoe de vijfde studioplaat van het duo, dat voorheen bij het label Merge zat, gaat heten. Vorig jaar mei bracht She & Him, bekend van liedjes als In the Sun en Never Wanted Your Love, nog het album Volume 3 uit.

Deschanel, die in films als Almost Famous en 500 Days of Summer speelde, leerde Ward in 2007 kennen op de set van de film The Go-Getter. De regisseur had de actrice, die de hoofdrol speelde in de film, gevraagd een duet op te nemen met Ward, die verantwoordelijk was voor de soundtrack van de film. Een jaar later verscheen hun eerste album Volume One.

Hoewel Deschanel vooral bekend is door haar acteerwerk, maakt ze al lang muziek. Zo zong de actrice eerder al in films en schreef en zong ze het openingsnummer van de tv-serie New Girl, waar Deschanel de hoofdrol in speelt. Ward bracht solo al meerdere albums uit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren