logo songteksten.net

Madonna wilde 'lijpste shit' van Diplo

(Novum) - Madonna wilde dat dj en producent Diplo zijn creativiteit eens even lekker de vrije loop zou laten. "Tijdens een jamsessie vroeg ze me of ik de lijpste shit kon laten horen die ik kon bedenken", zegt hij apetrots tegen muziekblog Idolator over zijn samenwerking met de Queen of Pop.

Zo gezegd, zo gedaan. "Die avond waren we gewoon lol aan het trappen", vertelt Diplo. "Maar het werkte wel. De beste nummers worden spontaan geschreven."

Diplo en Madonna hebben ongeveer drie weken samengewerkt, en er staan nog een paar kleine projecten gepland voor het eind van de maand. "Ze is gewoon heel cool", zegt de dj. "Ze was overal voor in. Ik vind het geweldig als een artiest een producent het vertrouwen geeft om met hen te kunnen werken. Madonna stond vanaf dag één helemaal open voor mijn ideeën."

De twee muzikanten werken momenteel aan nummers voor het dertiende album van Madonna. Ze maakten samen zeven nummers, waaronder Bitch, I'm Madonna. De 55-jarige Madonna nam voor dit album ook al nummers op met Avicii en Natalia Kills.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren