logo songteksten.net

Tatjana Simic wilde ex-vriend ontleden

(Novum) - Tatjana Simic heeft veel moeite gedaan om haar ex-vriend Ronny Rosenbaum te begrijpen. De 47-jarige blondine snapte maar niet dat haar levensgezel 'geen ziel leek te hebben'. Tatjana kijkt wel beter uit in de toekomst.

Simic en Rosenbaum maakten onlangs een einde aan hun relatie. "Ik heb heel veel verdriet gehad om zijn ziel. Dat is het gekke, ik voel zijn ziel aan. Dat is mijn probleem. Ik ben een soort Florence Nightingale", vertelt Tatjana in het novembernummer van 100% NL Magazine.

Diverse pogingen van Tatjana om hun relatie te verbeteren, liepen op niets uit. "Ik heb Ronny drie jaar lang zitten ontleden, omdat ik dacht: wat bezielt die man? Hij heeft toch een hart?", vertelt Simic. "Maar ik hield van die man. Het kon toch niet bestaan dat iemand nooit lacht? Ik wilde dat hij ging leven."

Simic heeft geleerd van haar relatie en hoopt ongeschikte mannen voortaan buiten de deur te houden. "Kennelijk neig ik naar 'nodig zijn' en dat is niet goed voor mij. Dus als iemand me weer eens een kop koffie aanbiedt en een zielig verhaal ophangt, ben ik weg."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren