logo songteksten.net

Willow Smith wil net zo beroemd als ouders zijn

(Novum/AP) - Willow Smith wil graag in de voetsporen van haar ouders treden. De 9-jarige dochter van Will Smith en Jada Pinkett Smith scoorde in 2007 al haar eerste filmrol en bracht in september haar debuutsingle Whip My Hair uit. De kleine Willow heeft wel een verklaring voor haar succes.

Het zangeresje was 'enorm verrast' door het succes van haar single, maar snapt het ook wel. "Ik denk dat de individualiteit de luisteraars aanspreekt", zegt het Amerikaanse bijdehandje. Willow wil met haar muziek ook mensen helpen. "Ik wil dat iedereen zijn eigen weg volgt en doet wat hij of zij denkt dat goed is."

Hoewel Willows ouders furore maken als acteur hebben beiden ook een muzikale carrière achter de rug. Will begon als rapper en Jada was zangeres in een metalband. "Ik ging met ze mee op toer, keek naar ze en dacht: oh mijn god, dat wil ik ook", zegt Willow. "Ik wil net zo groot en beroemd worden als mama en papa en mensen helpen."

Lady Gaga is een voorbeeld voor de zangeres. "Zij is echt leuk. Ze is te gek, omdat ze om iedereen geeft en ze schrijft liedjes over zichzelf en iedereen." En dat is ook de boodschap die Willow van haar ouders kreeg. "Ze zeiden dat je nooit bang moet zijn om jezelf te zijn. Zelfs niet als je in de spotlights staat."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren