logo songteksten.net

Bonnie St. Claire wil nog wel even doorgaan

(Novum) - Bonnie St. Claire heeft nog geen zin om uit het leven te stappen. "Ik sta nog volop in het leven, ik wil nog wel even doorgaan", zei de 64-jarige zangeres donderdag in RTL Boulevard.

St. Claire was de afgelopen maanden meermaals in het nieuws wegens alcoholisme en strubbelingen met haar man Arne Jan Jongbloed. Haar negentien jaar jongere partner viel begin dit jaar van een balkon, waarna geruchten opdoken dat de twee gingen scheiden. Ook besloten veel van St. Claires vrienden de relatie met haar te beëindigen omdat ze het te pijnlijk vonden om te zien hoe slecht ze voor zichzelf zorgde.

"Arne Jan en ik willen elkaar niet kwijt", zegt St. Claire. "Ik vind ook niet dat ik te veel drink. Wel heb ik de fout gemaakt om mezelf heel stoer te vinden toen bij mij in 2008 levercirrose werd ontdekt."

Toch besloot St. Claire daarna een tijdje helemaal van de drank af te blijven, maar beleefde toen een bijna-doodmoment. "Ik was broodnuchter maar werd hier voor mijn deur bijna doodgereden door een auto. Toen ben ik weer begonnen met drinken. Af en toe een glaasje rosé."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren