logo songteksten.net

Ex Mel Gibson naar rechter om alimentatie

(Novum) - Mel Gibson en zijn ex Oksana Grigorieva zijn elkaar wederom in de haren gevlogen. Oksana beweert dat Mel onvoldoende alimentatie betaalt en is naar de rechter gestapt. Als de Russische in het gelijk wordt gesteld, riskeert Gibson een celstraf.

Een rechter bepaalde eerder dat Gibson elke maand twintigduizend dollar moet overmaken naar zijn ex, maar dat doet hij volgens ingewijden al drie maanden niet meer. "Hij betaalt meestal tussen de vijf- en tienduizend dollar", beweert een bron tegenover entertainmentwebsite Radar Online.

Gibson betaalt niet meer omdat hij opdraait voor de woonkosten van Oksana en hun dochtertje Lucia. De 54-jarige acteur, wiens vermogen op zo'n zeshonderd miljoen dollar wordt geschat, wil maandelijks zesduizend dollar aan huur innen. Een rechter moet zich nog over Gibsons verzoek buigen.

Mel en Oksana ruziƫn al maanden over de voogdij over hun dochter, die zaterdag 1 jaar wordt. Het stel ging in april uit elkaar en is het nog steeds over een aantal zaken oneens, waaronder de hoogte van de alimentatie. De kemphanen staan op 10 november weer tegenover de rechter, dan wordt onder andere besloten of Gibson huur mag inhouden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren