logo songteksten.net

Paul Anka verschuift shows Israël om spanningen

(Novum) - Paul Anka durft het door de huidige situatie in Israël niet aan om voor twee concerten naar Israël te reizen. De Canadese zanger heeft daarom besloten om zijn optredens op donderdag en zaterdag in Tel Aviv uit te stellen tot de situatie rustiger is. Dat heeft de woordvoerder van de 72-jarige Anka laten weten aan het Amerikaanse entertainmentblad The Hollywood Reporter.

De strijd tussen Israël en de Palestijnen liep donderdag hoog op in de Gazastrook nadat Israël een grondoffensief tegen Hamas had ingezet. "Meneer Anka wil benadrukken dat hij zeker komt als de situatie is opgelost."

Israëliërs die kaartjes hebben gekocht, worden gevraagd de tickets te bewaren voor vervangende shows. "We zijn voortdurend in gesprek met lokale concertpromotors om een oplossing te vinden. Als dit is gelukt, dan wordt deze binnen een paar dagen bekendgemaakt."

Anka, bekend van nummers als Lonely Boy en Dance On Little Girl, is niet de enige artiest die het niet aandurft op te treden in Israël. Eerder deze week bliezen Neil Young & Crazy Horse en The Brian Jonestown Massacre al shows af. De Backstreet Boys geven eind deze maand twee concerten in het land. Deze shows gaan vooralsnog door.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren