logo songteksten.net

Wittebroodsweken Pearl Jozefzoon en man voorbij

(Novum) - Pearl Jozefzoon en haar kersverse man zitten na twee maanden niet meer op een roze wolk. "De wittebroodsweken zijn voorbij. Het echte leven gaat weer beginnen", zegt de zangeres, die in mei trouwde met presentator Renze Klamer, voor de camera van Novum Nieuws. "We zaten echt op een roze wolk."

Voor de 28-jarige Jozefzoon, die een van de finalisten was van de eerste reeks van The Voice of Holland, bevalt het leven als getrouwde vrouw 'prima'. "Ik ben blij met de ring en ons leven samen. We zijn dol op elkaar. Het is fijn dat je het kunt bezegelen." Gezinsuitbreiding staat voorlopig niet op de planning. "Dat komt na mijn rol in de musical Dreamgirls pas."

Niet alleen het huwelijk bevalt de zangeres, die vanaf september te zien is in de voorstelling, ook haar huwelijksreis naar Aruba was een droom. "Het is heel bijzonder daar, ik kwam echt tot rust. Het uitzicht, vriendelijke mensen en het is fijn dat ze ook Nederlands spreken. Een paradijs", somt Jozefzoon op. "We gaan sowieso volgend jaar weer."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren