logo songteksten.net

Arie Boomsma niet meer bezig met huwelijk

(Novum) - Arie Boomsma kondigde twee jaar geleden aan dat hij ging trouwen, maar inmiddels is de presentator niet meer zo bezig met zijn huwelijk. "We hebben ooit in Californië huwelijksgeloften uitgewisseld, dat voelde voor ons als trouwen", vertelde Boomsma maandag in Koffietijd.

Omdat Arie en zijn vriendin Kieu niet voor de wet trouwden, is het huwelijk in Nederland niet rechtsgeldig. "Met het juridische verhaal zijn we helemaal niet bezig. Voor mijn gevoel ben ik getrouwd, daar gaat het om." Arie en Kieu zijn al veertien jaar samen, maar de 36-jarige presentator twijfelt soms of hij zijn partner echt gelukkig maakt.

"Ik moet er echt voor zorgen dat we contact maken, bijvoorbeeld door samen te eten. Samenwonen is niet hetzelfde als contact met iemand maken. Ik werk veel en probeer haar gelukkig te maken met aandacht, maar daar moet ik echt voor vechten. Soms schiet ik daarin tekort."

Ondanks Aries twijfels besloot de presentator onlangs zijn gezin uit te breiden met een hondje. "Mijn vriendin heeft een chihuahua aangeschaft, maar ik laat hem natuurlijk het meest uit. Dan ben ik wel mikpunt van spot: zo'n grote man met zo'n klein hondje."

Arie biechtte op dat hij eigenlijk helemaal niet zat te wachten op een viervoeter. "Ik was er eigenlijk op tegen. We zijn al zo weinig thuis en hebben al zo weinig tijd voor elkaar. Maar inmiddels ben ik helemaal verknocht aan het beestje."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren