logo songteksten.net

'Bieber-muziek schrikt beren af'

(Novum) - De muziek van Justin Bieber kan zoals bekend niet iedereen bekoren. Toch zijn er ook criticasters uit onbekende hoek, zoals een Russische beer die het had voorzien op een nietsvermoedende visser. Toen tijdens de aanval de ringtone van Bieber's lied Baby klonk, haalde het superroofdier bakzeil, schrijft de Croatia Times.

"Ik kon niet geloven hoeveel mazzel ik had", zegt de 42-jarige Igor tegen de krant. "Ik snap dat zo'n ringtone niet bij iedereen in de smaak valt, maar mijn kleindochter had hem op mijn telefoon gezet bij wijze van grap."

Igor was op weg naar zijn favoriete visplekje toen hij werd aangevallen. "Ik voelde ineens een enorme klap op mijn rug en toen zat de beer bovenop me", beschrijft Igor de aanval, die hij niet zonder ernstige verwondingen doorstond. Op een foto is te zien hoe zijn gezicht is gehecht, zijn polsen zijn ingezwachteld en enkele buikwonden zijn verbonden.

Experts hebben laten weten dat het wel vaker voorkomt dat een plotseling geluid zelfs de grootste dieren wegjaagt. "Soms kan een sterke schok of impuls een beer stokstijf doen staan", zegt een van hen. "Zo'n belsignaal komt voor de meeste beren totaal onverwacht."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren