logo songteksten.net

Wainwright kon duet Cyrus en Madonna niet aan

(Novum) - Rufus Wainwright zit niet te wachten op nog een duet tussen Madonna en Miley Cyrus. Dat de dames begin dit jaar tegen elkaar aan schuurden en hijgden tijdens een optreden, viel dan ook niet in de smaak. "Een van de afschuwelijkste dingen die ik ooit heb gezien was toen Cyrus en Madonna samen zongen aan het eind van Cyrus' Unplugged-show", zegt Wainwright in de Britse krant The Guardian.

De twee zangeressen maakten tijdens het optreden een mix van Cyrus' hit We Can't Stop en Don't Tell Me van Madonna. "De ondertonen voerden de boventoon. Ik heb iets meer in mijn leven nodig dan dat", blikt Wainwright terug op de show waarbij de dames met cowboyhoeden over het podium dartelden.

De 41-jarige zanger hoopt dat zijn 3-jarige dochter niet te veel het voorbeeld neemt aan de sexy danspasjes en het gebrek aan lichaamsbedekking van Cyrus. "Ik begin nu wat meer beschermend te worden als het gaat om kuisheid." Toch maakt de Amerikaans-Canadese Wainwright zich weinig zorgen. "Kinderen zijn tegenwoordig ontzettend slim."

Volgens Wainwright, die zijn dochter kreeg met zijn man, krijgen kinderen nu een stuk meer te verduren. "Als je opgroeit met deze hoeveelheid aan negativiteit over politiek, het milieu en wat dan ook dan moet je heel slim zijn om dat te overleven", legt de zanger uit. "Ik hou van uitdagingen en kinderen van tegenwoordig worden uitgedaagd."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren