logo songteksten.net

Barbra Streisand in duet met Elvis Presley

(Novum) - Barbra Streisand heeft een duet opgenomen met Elvis Presley. Voor een nieuw duettenalbum heeft Streisand de hit Love Me Tender van de overleden zanger onder handen genomen. Ook onder anderen John Mayer, John Legend en Stevie Wonder zijn te horen op Partners, dat op 12 september verschijnt. Dat maakte platenmaatschappij Sony Music dinsdag bekend.

De King of Rock and Roll, die zaterdag 37 jaar dood is, is niet de enige dode ster die op het nieuwe album van Streisand te horen is. De 72-jarige zangeres nam een nieuwe versie op van Frank Sinatra's I've Got a Crush on You.

Voor Partners koos Streisand vooral klassiekers. Zo staan ook opgepoetste uitvoeringen van People, It Had to Be You en The Way We Were op de plaat.

Enkele duetten zong Streisand als eens eerder. Zo is Bryan Adams weer te horen op I Finally Found Someone, dat de zangeres ook in 1996 opnam met de Canadese zanger. Het nummer How Deep Is the Ocean bracht Streisand al meermaals ten gehore met haar zoon Jason Gould. Gould was vorig jaar juni ook van de partij in Amsterdam toen Streisand Nederland aandeed voor twee concerten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren