logo songteksten.net

Artiesten gaan vreemd voor Serious Request

(Novum) - Artiesten als Alain Clark, Jacqueline Govaert en Douwe Bob treden op 7 september op tijdens het evenement Gitaarlem Gaat Vreemd in Bloemendaal. De muzikanten brengen een eigen nummer ten gehore en spelen een liedje van een andere artiest. De opbrengst van de avond gaat naar Serious Request, maakte de organisatie vrijdag bekend.

Ook Chef'Special, Leona Philippo, Michael Prins en Niels Geusebroek beklimmen het podium van het Openluchttheater Caprera. Daarnaast is er een optreden van een gast die later bekend wordt gemaakt.

Op Gitaarlem Gaat Vreemd krijgt Clark ook de Gitaarlem, een speciaal gebouwde gitaar, overhandigd. Het instrument gaat maandelijks steeds naar een andere Haarlemse artiest. Het doel van het uitwisselen van de gitaar is een album met twaalf nieuwe nummers. De opbrengst van die plaat gaat ook naar Serious Request.

De avond in Bloemendaal vormt de aftrap van vier evenementen die door Stichting Gitaarlem worden georganiseerd. Drie van deze evenementen worden in Haarlem georganiseerd om de Haarlemse muziekindustrie onder de aandacht te brengen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren