logo songteksten.net

Volle bak bij parkshow Acda en de Munnik

(Novum) - Het was zondag hutjemutje bij het afscheidsconcert van Acda en de Munnik in het Vondelpark. Het Openluchttheater stond helemaal vol en ook daaromheen was het afgeladen. Stadszender AT5 schatte het aantal luisteraars in het Amsterdamse park op tienduizend.

In het theater passen vierduizend mensen en de hekken naar het theater werden vanwege de drukte een kwartier voor aanvang gesloten. Fans die geen plekje hadden bemachtigd, zaten in het gras of rond de vijver.

Hoewel het druk was, waren er aanzienlijk minder mensen dan de 39 duizend die op Facebook hadden aangegeven naar het concert te komen. Dit had de organisatie al verwacht. "Bij vergelijkbare evenementen is het zo dat tien procent ook echt komt."

Mensen die zondag geen plekje in het Vondelpark kunnen krijgen, worden niet teleurgesteld. Het duo, dat eind vorig jaar liet weten te stoppen, kondigde in juni aan op te treden tijdens de opening van de Uitmarkt op het Museumplein. De afscheidstournee van de mannen wordt in november voortgezet. De toer wordt in maart afgesloten met vijf concerten in Carré.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren