logo songteksten.net

Acteur Kiefer Sutherland maakt Broadwaydebuut

(Novum) - Kiefer Sutherland zoekt zijn heil op Broadway. De acteur, die dit jaar te horen kreeg dat zijn tv-serie 24 van de buis verdwijnt, maakt volgend jaar zijn Broadwaydebuut. Sutherland heeft een rol in het toneelstuk That Championship Season.

Sutherland staat samen met Chris Noth op het podium, schrijft het Amerikaanse theatermagazine Playbill. Noth is vooral bekend als Mr. Big uit Sex and the City. Ook de acteurs Brian Cox, Jim Gaffigan en Jason Patrick hebben een rol weten te bemachtigen in That Championship Season.

Het stuk gaat over een basketballteam dat jaren na een grote overwinning terugblikt op hun wedstrijden en middelbare schooltijd. That Championship Season, dat stamt uit 1972, wordt geregisseerd door Gregory Mosher. Hij ontving dit jaar nog een nominatie voor een Tony award.

De Amerikaanse zender Fox maakte in maart bekend dat het huidige, achtste seizoen van 24 het laatste is. Mogelijk is dat echter niet de laatste keer dat Sutherland in de huid van terrorismebestrijder Jack Bauer kruipt. Er gaan geruchten dat er een 24-film komt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren