logo songteksten.net

Geen massaontslagen bij TMF

(Novum) - TMF houdt niet op te bestaan, reageert de muziekzender naar aanleiding op de berichtgeving van dagblad De Pers. Ook worden vj's en medewerkers niet ontslagen, laat TMF weten.

De muziekzender verdwijnt wel uit het standaardpakket op de kabel en wordt een interactieve digitale zender. "Misschien dat de veranderingen voor een enkeling wel gevolgen hebben, maar massa-ontslagen zijn niet aan de orde", vertelt een woordvoerder. Vj Tess Milne verhuist waarschijnlijk naar MTV. Presentator Sascha Visser vertrekt wel. "Maar van hem was al duidelijk dat zijn contract afliep."

Kostenbesparing zijn volgens de woordvoerder niet de reden voor de veranderingen. "TMF wil interactiever worden en meegaan met de mogelijkheden die internet biedt." Dagblad De Pers schreef donderdag dat alle medewerkers van de muziekzender zouden worden ontslagen vanwege een gebrek aan kijkcijfers en reclame-inkomsten.

MTV Networks deelt haar zenders opnieuw in waardoor Comedy Central en Nickelodeon meer zendtijd krijgen. Comedy Central zendt vanaf 1 januari om 15.00 uur uit op de frequentie van TMF. De jeugdzender Nickelodeon gaat vanaf 14 februari 24 uur per dag uitzenden.

Daarnaast herintroduceert MTV Networks de zender Kindernet, die in de loop van het jaar tussen 06.00 uur en 15.00 uur op de frequentie van TMF gaat uitzenden. Kindernet is een samenwerking tussen Nickelodeon en het Vlaamse Studio 100.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren