logo songteksten.net

Linda weer in race voor Tijdschrift van het Jaar

(Novum) - Het tijdschrift Linda maakt voor de tweede keer kans op de titel Mercur Tijdschrift van het Jaar. De andere genomineerden voor de titel zijn Cosmopolitan, Glamour, Grazia en Vrij Nederland. In totaal worden prijzen uitgedeeld in negen categorieën. Linda won de prijs in 2004.

Zo worden onder andere de Lancering, Innovatie, Tijdschriftencover en Tijdschriftreportage van het Jaar bekroond met een prijs. Een vakjury kiest de uiteindelijke winnaars.

Linda is in de race voor nog twee titels. Het duo Jildou van der Bijl en Linda de Mol maakt kans op de titel Hoofdredacteur van het Jaar en de iPhone applicatie van Linda kan worden gekozen tot Innovatie van het Jaar.

De redactie van Linda reageert verheugd op de Tijdschrift van het Jaar-nominatie. "Op de website van de Mercurs lazen we dat de winnende redactie een mobiele spa krijgt aangeboden", is te lezen op de site. "Dus mochten we winnen: komt dat zien, de gehele Linda-redactie naakt."

De Mercurs worden op 9 december uitgereikt tijdens het dertiende Tijdschriftengala in de Amsterdamse Convention Factory. De presentatie is in handen van Viggo Waas en Peter Heerschop.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren