logo songteksten.net

Backstreet Boys en New Kids samen op tournee

(Novum) - Fans van de Backstreet Boys en New Kids On The Block slaan twee vliegen in een klap. De twee jongensbands gaan in de zomer namelijk samen op tournee in de Verenigde Staten, onthult de Amerikaanse presentator Ryan Seacrest.

Afgelopen zomer stonden de twee bands al een keer samen op het podium tijdens een concert van New Kids On The Block in New York. Samen zongen ze het liedje I Want It That Way van de Backstreet Boys. Die samenwerking is blijkbaar zo goed bevallen dat de jongensgroepen nu met elkaar door Amerika gaan toeren.

Echt jongens zijn de bandleden overigens niet meer. De New Kids zijn rond de 40, en de oudste Backstreet Boy is ook al 37.

De Backstreet Boys scoorden in de jaren negentig wereldwijd grote hits met nummers als Get Down, I'll Never Break Your Heart en Quit Playing Games. Bandlid Kevin Richardson verliet de jongensgroep in 2006. New Kids On The Block verwierf in de jaren tachtig grote bekendheid met liedjes als Step By Step en Tonight.

De twee bands geven eind november al een voorproefje van hun toer, als ze samen op het podium staan bij de American Music Awards. De jongensgroepen, die op Richardson na in hun originele bezetting gaan toeren, maken maandag meer details bekend in de radioshow van Seacrest.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren