logo songteksten.net

Albert Verlinde kent zijn grenzen

(Novum) - Albert Verlinde heeft zichzelf grenzen gesteld in zijn vak als showbizzverslaggever. De grenzen van de 49-jarige roddelkoning zijn gebaseerd op zijn gevoel. Verlinde zegt zich nooit schuldig te hebben gevoeld over de beslissingen die hij nam over de inhoud van RTL Boulevard.

"De mediarellen over Georgina die met een ander dan Jort Kelder zoende, en Yolanthe die betrapt werd met Wesley, beide keren in openbare gelegenheden, vind ik flauw", zegt Verlinde in tijdschrift Flair. "Heb ik afluisterapparatuur of een camera geplaatst? Nee." Yolanthe heeft Albert overigens vergeven. "Ik heb gewoon weer goed contact met haar. Ze is de eerste die me belt als er iets nieuws te melden is."

"Van alles wat ik heb uitgezonden, heb ik geen moment spijt gehad", zegt Verlinde. "De meeste BN'ers willen graag samenwerken. Het is ook niet zo dat ik elke roddel zomaar breng." Het drankprobleem van Thomas Berge hield de presentator bewust stil. "Wie ben ik om dat te melden over een twintigjarige jongen? Hij heeft het al moeilijk genoeg."

Verlinde heeft geen duidelijke richtlijnen over wat hij wel en niet vindt kunnen. "Waar die grens precies ligt, is moeilijk uit te leggen, ik neem die beslissing gevoelsmatig", legt hij uit. "Mensen hebben wat dat betreft een verkeerd beeld van mij: ik sta niet over heggen te kijken. Privé is privé."

Verlinde onthult dat hij serieus nadenkt over stoppen met zijn bijdrage aan RTL Boulevard. "Als ik vijftig word, is het wellicht tijd om te stoppen. Dat is wel iets waar ik over nadenk." Dat zou betekenen dat de showbizzdeskundige niet lang meer zijn roddels op televisie deelt, hij ziet over vijf maanden namelijk al Abraham. "Anders word ik een soort Willibrord Frequin of Jan Mulder, die blijven gillen om het gillen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren