logo songteksten.net

Sieneke houdt kappersschaar achter de hand

(Novum) - Sieneke neemt het zeker voor het onzekere. Ze wil haar kappersdiploma behalen zodat ze altijd iets achter de hand heeft, mocht haar zangcarrière in het slop raken. De 18-jarige bracht vorige week haar debuutalbum uit, want zingen is toch wat ze het liefste doet.

"Ik heb toen ik naar de hogere school ging een kappersopleiding gedaan. Ik heb toen anderhalf jaar daar gezeten. Ik ben nog wel van plan om het af te maken, want ik hoef nog maar twee examens te doen", vertelt Sieneke aan NLtracks. "Dan heb ik altijd iets achter de hand, want succes heb je niet voor altijd."

Vorige week lanceerde de zangeres, die Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival, haar debuutalbum, getiteld Sieneke. "Het is wel heel anders dan Shala Lie geworden. Ik wilde echt verdergaan met het volksrepertoire, met name het levenslied. "Over dat de liefde mij bedrogen heeft of het eerste slokje wijn. Ik ben nu 18 en kan wel over volwassen onderwerpen praten, maar het moet niet te volwassen worden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren