logo songteksten.net

Youp van 't Hek maakt blad over helpdesks

(Novum) - Youp van 't Hek gaat eenmalig een blad uitbrengen over de helpdesks van grote bedrijven. De cabaretier staat zelf op voet van oorlog met T-Mobile sinds hij zijn onvrede uitte over de dienstverlening van het bedrijf. In het magazine moeten columns, cartoons en een interview met de hoofdredacteur van T-Mobile verschijnen.

De cabaretier zegt deze week een uitnodiging de deur uit te doen voor een gesprek met de hoofdredacteur van T-Mobile. Na een oproep verzamelde Van 't Hek meer dan zesduizend verhalen van klanten, die zich 'bedonderd, gekleineerd en gegijzeld voelen door de vaak stroperig werkende servicediensten van grote ondernemingen'.

Van 't Hek uitte onlangs kritiek op het telecombedrijf nadat zijn zoon 'maandenlang van het kastje naar de muur was gestuurd'. Toen het bedrijf excuses aanbood, haalde de cabaretier opnieuw hard uit. Hij kon het niet waarderen dat T-Mobile alleen excuses maakte aan Van 't Hek en niet aan andere 'tienduizenden of misschien wel honderdduizenden gevallen'. De cabaretier kondigde daarop vervolgacties aan.

Het blad De Help, dat in samenwerking met NRC Handelsblad wordt gemaakt, ligt op 1 december in de winkel. Het blad kost vijf euro en de opbrengst gaat naar een goed doel.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren