logo songteksten.net

Moeder pleit zanger Mario vrij

(Novum) - De moeder van zanger Mario heeft de aangifte tegen haar zoon ingetrokken. Shawntia Hardaway geeft toe dat ze tijdens de aangifte onder invloed was. Ze beschuldigde haar zoon in oktober van mishandeling en het vernielen van hun appartement.

"Het was vanaf het begin duidelijk dat Mario zijn moeder nooit heeft aangeraakt of geslagen", vertelde zijn advocaat aan de Amerikaanse krant Baltimore Sun. "Ze was onder invloed van drugs toen ze haar verklaring aflegde. Gelukkig heeft ze haar actie rechtgezet." Van Hardaway is bekend dat ze heeft geworstel met een heroïneverslaving.

De 24-jarige Mario, die voluit Mario Dewar Barrett heet, werd vorige maand opgepakt. In het appartement in Baltimore waar moeder en zoon samen wonen, trof de politie een huilende Shawntia aan. Ze verklaarde dat haar zoon haar had mishandeld. Ze zei tegen een agent dat ze voor haar leven vreesde.

De zanger van Let Me Love You werd vrijgelaten nadat hij een borgsom van vijftigduizend dollar had betaald. Mario's advocaat zei dat hij zijn moeder ondanks alles blijft steunen. "Hij blijft zijn moeder trouw en wil haar helpen met haar verslaving."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren