logo songteksten.net

Ex-vj's berusten in 'verdwijnen' TMF

(Novum) - Veel voormalige TMF-vj's lijken te berusten in het 'verdwijnen' van de muziekzender die hen groot heeft gemaakt. "Jammer. Maar zoals het ooit was, was het toch al niet meer", zegt ex-vj Fabienne de Vries.

TMF verdwijnt in de loop van volgend jaar uit het standaardpakket op de kabel en wordt een interactieve digitale zender. "TMF was een prachtig, heel sterk merk, waar nu al niks meer van over was. Zo zonde", zegt Erik de Zwart vrijdag in het AD. Hij presenteerde jarenlang de Top 40 op de zender.

"De scholieren fietsten extra snel naar huis om TMF te kunnen kijken. Dat was het unieke", blikt Jeroen Post terug op de hoogtijdagen van de zender. Ook hij vindt dat de glans er al enige tijd af was. "Ik merk zelf dat ik niet meer elke dag kijk en met een groot Amerikaans moederbedrijf is het dan simpel."

TMF ging van start in 1995 en werd acht jaar geleden overgenomen door MTV Networks. Het moederbedrijf deelt zijn zenders opnieuw in, waardoor Comedy Central en Nickelodeon meer zendtijd krijgen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren