logo songteksten.net

Wesley Sneijder heeft spijt van weddingplanners

(Novum) - Wesley Sneijder heeft spijt dat hij The Class Company in de arm heeft genomen om zijn bruiloft te organiseren. Wesley en Yolanthe liggen in de clinch met het evenementenbureau over geldzaken. Het imago van de voetballer en zijn vrouw heeft hierdoor volgens Wesley een flinke deuk opgelopen.

"Dat vindt hij voor zichzelf niet zo erg, maar wel voor Yolanthe", vertelt zijn manager. Wesley en Yolanthe weigeren de onvoorziene kosten te betalen voor hun driedaagse huwelijk, dat in juli plaatsvond in Italiƫ. Volgens het bruidspaar hebben de weddingplanners zich niet aan het vooraf afgesproken budget gehouden. The Class Company beweert dat de kosten zo hoog uitvielen door allerlei extra verzoeken van het bruidspaar op het laatste moment.

Wesley en Yolanthe werden vorige maand gedagvaard door The Class Company. De rechtszaak gaat woensdag van start. "Hij heeft geen spijt van de rechtszaak, wel van de samenwerking", vertelt Wesleys manager. Ze kan verder niets vertellen over hoe de zaken ervoor staan. "Dat loopt nog." Het kan nog wel even duren voordat de rechter uitspraak doet.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren