logo songteksten.net

Bescheiden James Blunt schermt privéleven af

(Novum) - James Blunt heeft een Twitteraccount, maar houdt zijn berichten vooral zakelijk. "Ik wil mensen niet vertellen wat ik als ontbijt heb gegeten", vertelt de zanger voor de camera van Novum Nieuws. "Ik heb niet het idee dat mijn ego zo groot is."

In plaats van berichten over zijn lievelingseten krijgen fans en volgers updates over James' werk. "Mijn leven draait toch vooral om muziek; muziek maken, schrijven en optreden." Toch is de 36-jarige zanger blij met sociale media. "Het is een mooie manier om mensen zonder tussenkomst van een platenmaatschappij te laten weten hoe het met mijn carrière gaat."

Blunts carrière kreeg in 2005 vleugels toen You're Beautiful wereldwijd een hit werd. Het derde album van de Britse zanger ligt sinds vrijdag in de winkelschappen. De verkoopcijfers en een eventuele nieuwe nummer 1-hit zijn voor Blunt niet belangrijk. "Ik probeer me niet te focussen op alle cijfertjes, dan gaat je muziek enkel om de getallen draaien."

De zanger gaat zelfs zo ver dat hij zijn plaat nu al een succes noemt. "Ik ben zelf dol op de plaat. Het zijn betere nummers dan ik ooit heb geschreven en de liedjes zijn op een magische manier opgenomen", jubelt Blunt. "Ik schrijf de nummers voor mezelf en wat daarna gebeurt, is een groot vraagteken. Het is nu aan de fans om de liedjes te interpreteren."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren