logo songteksten.net

Hans Klok wil Vegas nu op eigen kracht inpalmen

(Novum) - Hans Klok hoopt de Verenigde Staten volledig op eigen kracht te kunnen veroveren. De illusionist stond in 2007 al met zijn eigen show in Las Vegas, maar is zich bewust van de extra aandacht die hij kreeg door zijn beroemde assistente Pamela Anderson. Klok blijft dromen van Vegas.

De 41-jarige illusionist toert momenteel door Nederland met zijn show Hurricane. "Ik wilde aanvankelijk een soort Hans Klok unplugged doen, maar het is uiteindelijk een monsterproductie geworden", legt hij uit aan Novum Nieuws. Ook nu lonkt Vegas weer. "Het is wel een droom van mij, maar het is op korte termijn niet aan de orde."

Hoewel Klok Amerika al eens verbaasde met zijn show, blijft hij gefascineerd door optreden in de gokstad. "In mijn vak is dat het grootste podium wat je kunt bereiken. Voor mij is Vegas een droom. Je moet altijd je dromen verwezenlijken", vindt de illusionist.

Klok reliseert zich dat hij moet blijven vechten voor een plekje op The Strip. "Iedereen wil daar optreden. Naast mij trad David Copperfield op. Ik had Pamela Anderson als publiekstrekker. Nu doe ik het op eigen kracht", zegt hij. "Misschien niet zo groot als toen, maar in een kleine zaal beginnen en dan opklimmen naar een grote zaal."

De ambitieuze goochelaar hoopt dat hij kan terugvallen op de contacten die hij drie jaar geleden legde in de Verenigde Staten. "Ik heb natuurlijk in twee jaar tijd vijf keer Ellen DeGeneres gedaan, de Tonight Show, Good Morning America. Ik heb ze allemaal gedaan. Die contacten heb je, dus daar hoop ik allemaal terug te komen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren