logo songteksten.net

Rechter verwerpt zaak tegen Kanye West

(Novum/AP) - Kanye West kan opgelucht ademhalen. De rechter bepaalde donderdag dat de klacht die rapproducent Marion 'Suge' Knight tegen de 33-jarige rapper indiende ongegrond is. Suge zegt dat hij door slechte beveiliging op een feest van West slachtoffer werd van een schietpartij.

Het feest in kwestie vond plaats in een club in Miami. Onder anderen Jessica Alba, Eddie Murphy en de Black Eyed Peas waren aanwezig. Op het feest werden zes geschoten gelost, waarbij Suge in zijn been werd geraakt. De schutter is nooit opgepakt.

De 45-jarige muziekproducent zegt zo'n tweehonderdduizend dollar aan ziekenhuisrekeningen te hebben moeten betalen. Hij eiste meer dan een miljoen dollar aan schadevergoeding van West en de club waarin het feest plaatsvond.

Volgens de rechter is er te weinig bewijs dat de schietpartij voorkomen had kunnen worden. De rechtszaak, die volgende maand zou plaatsvinden, is daarmee van de baan. De advocaat van West laat weten dat zijn cliƫnt tevreden is met de uitspraak. Suge wil tegen de beslissing van de rechter in beroep gaan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren