logo songteksten.net

Wendy zou geluk willen delen met overleden vader

(Novum) - Wendy van Dijk mist haar vader nog elke dag. "Ik zou hem zo graag willen laten zien hoe gelukkig ik ben", vertelt de presentatrice aan De Telegraaf. Jaap van Dijk stierf vier jaar geleden.

"Het feit dat hij er niet meer is, blijft onwerkelijk voor mij", zegt Wendy, die een nauwe band had met haar vader. De presentatrice zou hem graag laten delen in de feestvreugde over de enorme kijkcijfers van Ushi & Dushi en Ushi & Loesi. "Hij heeft altijd gezegd dat ik meer typetjes zou gaan spelen."

Volgens Wendy zou haar vader 'rondjes hebben gerend van vreugde' als hij wist dat de nieuwe typetjes van de presentatrice 2,7 miljoen kijkers weten te trekken.

Ook vindt Wendy het verschrikkelijk dat haar vader het privégeluk van zijn dochter mist. "Ik geniet van mijn familiemomenten. Met Erland, Sem en Lizzy. Sem gedraagt zich als een bezorgde papa", vertelt Wendy over haar kinderen, zoon Sem van 7 en dochter Lizzy van 8 maanden. "Ik word overspoeld met liefde van mijn moeder, broer, Erland, de kindjes maar vind het zó verdrietig dat mijn vader dit geluk mist."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren