logo songteksten.net

LeAnn Rimes woedend over verlovingsgeruchten

(Novum) - LeAnn Rimes heeft de geruchten over haar verloving resoluut de kop ingedrukt. "Ik heb mijn buik vol van alle verhalen", tiert de zangeres via Twitter. "Het verhaal is 150 procent niet waar."

Entertainmentzender E! meldde vrijdag dat LeAnn binnenkort in het huwelijksbootje stapt met haar vriend Eddie Cibrian. Hun relatie is niet onomstreden, de twee vielen voor elkaar terwijl ze beiden nog getrouwd waren. "Hoewel het positief nieuws is, is het niet waar", gaat Rimes verder over haar vermeende verloving. "Laten we voor nu blij zijn met het feit dat we gelukkig zijn en samen blijven."

De 28-jarige zangeres, die vorig jaar een punt zette achter een huwelijk van zeven jaar, heeft geen goed woord over voor E! "Er is geen enkele ingewijde die met jullie contact op zal nemen over dergelijk nieuws. Jullie verslaggevers zouden onderzocht moeten worden."

LeAnn schrijft dat ze zelf een einde wilde maken aan de geruchtenmolen. "Eddie en ik wilden deze roddel niet nog langer de ronde laten doen. We zijn nog steeds erg gelukkig en kijken uit naar de dag dat we onze verloving echt wereldkundig kunnen maken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren