logo songteksten.net

Lil Wayne meldt zich voor volgende straf

(Novum) - Lil Wayne heeft niet lang kunnen genieten van het vrije leven. De rapper, die donderdag vrijkwam uit de gevangenis, heeft zich alweer gemeld voor zijn volgende straf. Ditmaal verdwijnt Wayne niet achter tralies, maar moet hij zich drie jaar voorbeeldig gedragen.

Dwayne Carter, beter bekend als Lil Wayne, zat acht maanden vast in New York wegens verboden vuurwapenbezit. Tijdens zijn gevangenschap werd de rapper opnieuw veroordeeld. Via een webcam gaf Carter toe dat hij in de Amerikaanse staat Arizona drugs op zak had gehad, wat hem een voorwaardelijke straf van drie jaar opleverde.

De rapper klopte vrijdag aan bij zijn reclasseringsambtenaar in Arizona. Wayne mag nu drie jaar geen verboden middelen gebruiken, niet in aanraking komen met justitie en geen druppel drinken. Dat laatste wordt lastig, aangezien vrienden van de rapper dit weekeind een groot feest hebben gepland ter ere van Lil Waynes vrijlating.

Voor de knalfuif, die zondag los moet barsten in Miami, zijn maar liefst 48 flessen champagne geregeld. Niet alleen Waynes vrienden, maar ook veel fans hebben volgens entertainmentwebsite TMZ een flesje besteld. Iedereen die namelijk champagne regelt voor de rapper, mag hem persoonlijk komen feliciteren met zijn vrijlating.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren