logo songteksten.net

Miley Cyrus onder vuur wegens biertje

(Novum) - Miley Cyrus ligt weer eens onder vuur. Niet vanwege een lapdance of pikante foto's, maar omdat ze een biertje nuttigde. Het 17-jarige tienersterretje sloeg in Madrid een Corona achterover.

Cyrus overtrad met haar alcoholische versnapering geen wetten, in Spanje mogen minderjarigen bepaalde drankjes nuttigen. Toch is in de Verenigde Staten, waar jongeren pas vanaf 21 jaar mogen drinken, ophef ontstaan. "Tieners die Miley zien als rolmodel, kunnen haar voorbeeld volgen", zegt een woordvoerder van het International Institute for Alcohol Awareness tegen entertainmentwebsite TMZ.

De alcoholpreventie organisatie bestempelt Cyrus' gedrag als 'riskant'. De 17-jarige is in Madrid vanwege de European Music Awards, die zondag worden uitgereikt. Miley raakt geregeld in opspraak, vorige maand was een nieuwe sexy videoclip nog reden voor rumoer. Eerder kwam het tienersterretje in de problemen wegens een lapdance die ze haar homoseksuele producer gaf en pikante foto's die op internet uitlekten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren