logo songteksten.net

Sterren maken zich op voor MTV European Music Awards

(Novum) - Madrid is zondagavond het toneel van de MTV European Music Awards (EMA's). De grootste sterren uit de muziekindustrie maken hun opwachting tijdens de awardshow, die wordt gepresenteerd door Desperate Housewives-actrice Eva Longoria.

Katy Perry, Shakira en Linkin Park zijn enkele van de artiesten die een optreden geven. Onder anderen rockgitarist Slash en The Pretty Reckless-zangeres Taylor Momsen, ook bekend van de tv-serie Gossip Girl, reiken een award uit. Ook de waaghalzen van de Jackass-serie en -films zijn van de partij.

Perry betreedt waarschijnlijk niet alleen het podium voor een optreden. De Amerikaanse zangeres is samen met Lady Gaga de grote favoriet van de avond. De dames zijn ieder vijf keer genomineerd en zijn beiden in de race voor het beeldje voor Best Female, Best Video, Best Song en Best Pop.

Andere grote kanshebbers op een EMA zijn Rihanna en Eminem. De zangeres heeft eveneens vijf nominaties in de wacht gesleept, terwijl de rapper in vier categorieën kans maakt op een award. Hun duet Love the Way You Lie dingt mee naar de titels Best Song en Best Video.

De uitreiking van de EMA's is live te volgen op MTV. Het muziekspektakel in de Spaanse hoofdstad gaat om 21.00 uur van start.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren