logo songteksten.net

Moeder hield neusoperatie Michael Jackson tegen

(Novum/AP) - De moeder van Michael Jackson kon niet meer aanzien hoe haar zoon zich steeds meer liet verbouwen. Katherine stapte op een dag zelfs naar de plastische chirurg om te vragen of hij wilde doen alsof hij Michaels neus had verbouwd. Michael was volgens Katherine zeer onzeker over zijn uiterlijk.

"Op een dag haalde hij het in zijn hoofd dat hij zijn neus moest verbouwen", vertelde Katherine maandag in The Oprah Winfrey Show. Toen de neus van haar zoon 'zo dun werd als een tandenstoker' greep ze in. Ze vroeg de arts om Michael voor te liegen als haar zoon voor de zoveelste keer voor een ingreep langskwam.

Ook vader Joe Jackson had iets op te biechten. Hij moest, na enig aandringen, toegeven dat hij zijn kinderen sloeg. Michael onthulde in een interview in 1993 met Oprah Winfrey al dat hij werd geslagen door zijn vader. Jackson vertelde maandag aan Oprah dat hij daarvoor een riem gebruikte.

Michaels kinderen spraken niets meer dan lof uit over hun overleden vader. Prince vertelde hoe hij en zijn vader vaak naar het strand gingen en daar cola dronken en snoepjes aten. Met dochter Paris bezocht Michael vaak een kunstmuseum. "Ik denk dat niemand begrijpt wat voor een goede vader hij was."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren