logo songteksten.net

Anouk Smulders wenst Wes en Yo het allerbeste

(Novum) - Anouk Smulders ligt met haar evenementenbureau The Class Company in de clinch met Wesley en Yolanthe, maar koestert geen wrok. "Ik hoop dat Wesley en Yolanthe supergelukkig zijn", vertelt Smulders aan Grazia. "Dat meen ik echt uit de grond van mijn hart."

Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau huurden The Class Company in voor hun extravagante bruiloft in juli. Sinds het driedaagse feest ruziƫn de partijen over de te betalen kosten. De zaak komt woensdag voor het eerst voor de rechter. "Ik heb me er inmiddels bij neergelegd. De zaak ligt bij onze advocaat en that's it", zegt Smulders over het juridisch conflict.

De ruzie met het showbizzkoppel is Smulders niet in de koude kleren gaan zitten. "De hele situatie heeft me een flinke tik verkocht. Het maakt je gewoon heel verdrietig en down."

Volgens Smulders, die The Class Company met Rosanna Kluivert en Irene de Kom-Avogadri runt, bestaan er veel onduidelijkheden over het conflict. "Veel mensen denken dat het om geld van ons gaat, maar het gaat om geld voor de leveranciers. Wij willen dat zij gewoon netjes betaald worden voor de geleverde diensten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren