logo songteksten.net

Thomas Berge zet punt achter relatie

(Novum) - Thomas Berge en zijn vriendin Daisy hebben hun relatie beƫindigd. De twee zijn uit elkaar gegroeid omdat de zanger een te druk leven heeft, heeft zijn management aan Shownieuws laten weten.

De 20-jarige Berge en zijn twee jaar jongere vriendin woonden sinds een aantal maanden samen. De twee hadden sinds vorig jaar voor de tweede keer een relatie, nadat Daisy hem eerder na drie maanden aan de kant had gezet. De zanger vertelde toen kapot te zijn van de breuk.

"Ik, de jonge zanger die elk meisje kan krijgen, werd afgewezen door dat meisje op wie ik helemaal verliefd was. Ik begreep er niets van en het enige wat ik kon doen was uithuilen bij mijn moeder", zei Berge indertijd. De twee kwamen elkaar later op een feestje tegen waar de vonk opnieuw oversloeg.

De Enschedese zanger en de deelneemster aan Miss Overijssel 2009 zijn als vrienden uit elkaar gegaan. "Thomas blijft in het huis wonen, aangezien het zijn huis is", laat het management weten. Berge, die eigenlijk Chiel Ottink heet, onthulde onlangs tegen een drank- en drugsverslaving te hebben gevochten.

Eerder had de zanger kortstondige relaties met zangeres Monique Smit en Holland's Got Talent-deelneemster Danielle Bubberman. Het management van Berge was woensdagmiddag niet bereikbaar voor commentaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren