logo songteksten.net

Eminem heeft vertrouwensprobleem

(Novum) - Eminem vindt het lastig om mensen te vertrouwen. De 38-jarige rapper zegt onder meer moeilijk te kunnen bouwen op vrouwen en zijn eigen vrienden. "Je weet nooit wat hun ware bedoelingen zijn."

De rapper is blij met het groepje vrienden om zich heen dat hij al jaren kent. "Dit werkt voor mij nu het beste", zegt Eminem in een interview met het Amerikaanse muziekblad Rolling Stone.

"Ik heb het idee dat ik me eindelijk weer een beetje heb herpakt", bekent Eminem. De rapper kampte de afgelopen jaren met een medicijnverslaving. "Ik wil eerst even afwachten of alles goed blijft gaan voor ik me met andere dingen ga bezighouden en eropuit ga. Voorlopig moet ik aan mezelf blijven werken."

De rapper vertoont zich zo min mogelijk in het openbaar. "Dat is nu gewoon te moeilijk." Ook een relatie zit er even niet in. "Op een dag wil ik wel weer een relatie", legt Eminem uit. "Maar in mijn positie is het lastig om nieuwe mensen te leren kennen." De rapper had met zijn ex-vrouw Kim een turbulente relatie. Het stel trouwde en scheidde twee keer.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren