logo songteksten.net

Russell Brand nu al onder de duim bij Perry

(Novum) - Russell Brand is nog maar pas getrouwd en zegt nu al onder de duim te zitten bij zijn vrouw. De 35-jarige komiek trouwde vorige maand in India met zangeres Katy Perry. Zij heeft volgens haar man de broek aan.

"Ik trok laatst een shirt aan en Katy zei: dat ga je toch niet dragen he?", vertelt Brand in de Engelse show Loose Women. "Toen dacht ik bij mezelf: dit kan toch niet waar zijn? Ik mocht het gewoon niet aantrekken. En als zij dat niet wil, doe ik het niet", verklaart de komiek.

De Brit zegt dat hun trouwerij in India, waar het stel een zesdaagse ceremonie hield, 'heel normaal' was. "Iedereen had het maar over de showbizz en over beroemd zijn, maar los van het feit dat wij op televisie komen of een liedje zingen, hadden we een normale bruiloft."

Brand ontkent de geruchten dat hij Katy een tijger gegeven zou hebben als huwelijkscadeau. "Ik ben vegetarisch, het is niet normaal om mensen tijgers te geven, het is stom, het is gevaarlijk en de tijgers vinden het niet leuk", somt de komiek op.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren