logo songteksten.net

Moeder Michael Jackson tekende lucratief contract

(Novum) - Katherine Jackson heeft eerder dit jaar een lucratief contract getekend bij het Amerikaanse bedrijf Vintage Pop Media. De moeder van Michael zou dat hebben gedaan, omdat ze haar inkomsten uit de Michael Jackson Estate, het fonds dat de nalatenschap van haar zoon beheert, te laag vindt.

De Amerikaanse entertainmentsite TMZ heeft de hand weten te leggen op het contract. Daaruit blijkt dat Katherine met Vintage Pop Media, dat duizenden Michael Jackson-items bezit, onder meer heeft afgesproken dat ze een documentaire gaat maken over Michael. Het boek Never Can Say Goodbye, dat onlangs uitkwam, maakt ook deel uit van de overeenkomst. Volgens de deal krijgt Katherine 25 procent van de netto opbrengsten, met maandelijks een minimum van tienduizend dollar.

Volgens TMZ is het meest opvallende aan het contract dat er geen einddatum is vastgesteld. In principe zou Katherine de rest van haar leven dus maandelijks tienduizend dollar plus opbrengsten ontvangen, bovenop de 26 duizend dollar die ze al per maand krijgt van de Michael Jackson Estate.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren