logo songteksten.net

UPDATE. Imca Marina's Vicarie van Midwolda maakt doorstart

(Novum) - (Update van eerder artikel. Quotes toegevoegd in tweede en derde alinea. Derde alinea herschreven.)

Imca Marina's De Vicarie van Midwolda is gered van de ondergang. De 69-jarige zangeres heeft twee ondernemers gevonden die de horecagelegenheid en trouwkapel nieuw leven inblazen.

Eerder deze maand werd De Vicarie van Marina failliet verklaard. Op haar Groningse boerderij verbond de zangeres sinds 2001 verliefde stellen in de echt, maar na de breuk met haar Britse vriend slaagde ze er niet in de zaak alleen te runnen. "Dat was voor mij eigenlijk de genadeslag", geeft de zangeres toe in RTL Boulevard. "Hij was erop uitgekeken, misschien ook op mij."

"Ik heb me echt doodgewerkt", vat Marina de roerige periode samen. "Uiteindelijk dacht ik: ik kan zo niet langer doorgaan." Vrijdag kon de zangeres echter opgelucht ademhalen. Er werd overeenstemming bereikt tussen de geïnteresseerde ondernemers en de curatoren van De Vicarie over een doorstart. Het management van de zangeres laat in een persbericht weten dat zij en de andere partijen erg blij zijn met de ontwikkeling.

Marina pakt haar oude baantje als trouwambtenaar weer op en blijft koppels in de echt verbinden. Daarnaast gaat ze ook weer aan de slag met haar zangcarrière. "Ik zing nog de sterren van de hemel", laat ze weten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren