logo songteksten.net

Grace Jones (62) schuwt sexy pakjes niet

(Novum) - Grace Jones durft zich ondanks haar leeftijd nog altijd in weinig verhullende outfits te hijsen. Dat bleek zaterdagavond tijdens de Night of the Proms in het Arnhemse Gelredome. Ook John Fogerty, Barry Hay en Boy George bleken hun kunsten nog niet verleerd te zijn.

Grace Jones wist de starende blikken van het publiek goed vast te houden met haar uitbundige kledij. In een lange jurk met een open rug en een ultraklein pakje met een string zong de 62-jarige zangeres onder meer Slave To The Rythm.

Veel bezoekers kwamen speciaal voor zanger John Fogerty, bekend van Creedence Clearwater Revival. Bij Bad Moon Rising ging het dak er dan ook echt af. De extravagante Boy George bracht klassiekers als Do You Really Want to Hurt Me en Karma Chameleon met veel interactie met het publiek ten gehore. Ook Barry Hay van de Golden Earring kreeg het publiek los met Radar Love en When the Lady Smiles.

Violist Charlie Siem zorgden voor de traditionele klassieke invloeden op het muziekfestijn. Night of the Proms werd dit jaar voor de 26e keer gehouden. Op 18 en 19 november is het concert in Ahoy in Rotterdam te zien.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren