logo songteksten.net

Oksana negeert advies rechter met interview

(Novum) - Oksana Grigorieva heeft een wijze raad van de rechter in de wind geslagen. De ex-vriendin van Mel Gibson deed haar verhaal in het televisieprogramma van Larry King. De rechter zei eerder dat het geven van interviews mogelijk invloed heeft op de verdeling van de voogdij.

Grigorieva en Gibson vechten al maanden over de voogdij van hun elf maanden oude dochter Lucia. Oksana beweert mishandeld te zijn door de acteur. Ze zou op televisie hebben willen spreken namens alle mishandelde vrouwen, omdat ze 'te lang stil is geweest', schrijft entertainmentwebsite TMZ.

King zou enkele van de bekende tapes, waarop een briesende Gibson is te horen, hebben afgespeeld en daarop een reactie van Oksana hebben gevraagd. De Russische zou keer op keer hebben herhaald dat Mel een goede vader is, maar dat hij eerst dringend therapie nodig heeft zodat hij geen gevaar vormt voor zijn dochter.

Wanneer het interview wordt uitgezonden is nog niet bekend. Gibson en Grigorieva moeten 22 november weer voor de rechter verschijnen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren