logo songteksten.net

Lieke van Lexmond vindt naakt gaan 'te gek'

(Novum) - Lieke van Lexmond heeft er totaal geen moeite mee om uit de kleren te gaan. De 28-jarige actrice stond twee keer in Playboy en kijkt met plezier terug op de fotoshoots van het mannenblad. "Het was een groot feest."

Van Lexmond, die naar eigen zeggen een vrije opvoeding kreeg, vindt er 'niks raars' aan om zich zonder kleren te vertonen. "Naakt gaan is voor mij ook niet per se verbonden aan seks", vertelt Van Lexmond in het televisieprogramma Waar Is De Mol?.

"De eerste keer dat ik die badjas liet vallen, was best wel gek", vertelt de actrice over haar Playboy-reportages. "Maar daarna was het helemaal te gek." De mooie omgeving van de Seychellen, waar de tweede reportage plaatsvond, hielp ook een handje mee. "Je zit op een spierwit strand met een blauwe zee, daar wil je ook alleen maar in je blote kont rondlopen."

Een ander voordeel van haar vrije opvoeding was dat Van Lexmond bij haar ouders kon aankloppen toen ze dringend een jointje wilde uitproberen. "Ik was erg nieuwsgierig", bekent de actrice. "Mijn ouders hadden toen zoiets van: dan doen we het met z'n allen."

De aflevering van Waar Is De Mol?, die in Botswana werd opgenomen, is dinsdagavond te zien bij Veronica. Het programma wordt gepresenteerd door Johnny de Mol.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren