logo songteksten.net

Nick Lachey is ook blij voor Jessica Simpson

(Novum) - Nick Lachey wenst Jessica Simpson 'het allerbeste' met haar huwelijk. Lachey en Simpson waren drie jaar met elkaar getrouwd. Twee weken geleden maakte Lachey de verloving met zijn nieuwe vriendin bekend. Simpson volgde een week later met haar vriend Eric Johnson.

"Ik zeg nog een keer wat ik altijd zeg: ik wens ze het allerbeste", vertelt Lachey aan het Amerikaanse entertainmentmagazine Us Weekly. Simpson reageerde anderhalve week geleden hetzelfde toen het nieuws over de bruiloft Nick naar buiten kwam. "Ik ben blij voor ze, ik hoop dat ze heel gelukkig worden samen", sprak de 30-jarige zangeres.

De woordvoerder van Simpson bevestigde afgelopen weekeinde dat ze zich heeft verloofd met haar vriend Eric Johnson. De American footballspeler zou de zangeres donderdag een huwelijksaanzoek hebben gedaan.

De 37-jarige Lachey verloofde zich op 4 november met zangeres Vanessa Minnillo. De zanger is 'heel benieuwd wat de toekomst voor hem in petto heeft'. "We genieten nu volop van het feit dat we verloofd zijn", zegt de zanger. "Binnenkort gaan we beginnen met plannen maken voor de bruiloft."

Nick beloofde in 2002 eeuwige trouw aan Jessica. In 2005 gingen ze uit elkaar. Het koppel was tussen 2003 en 2005 te zien in het MTV-programma Newlyweds.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren