logo songteksten.net

Heidi en Spencer 'nu echt getrouwd'

(Novum) - Heidi Montag en Spencer Pratt hebben zaterdag opnieuw de trouwgeloften uitgewisseld. Het koppel gaf afgelopen zomer aan te willen scheiden. Zaterdag zijn ze opnieuw in het huwelijksbootje gestapt, omdat ze hun The Hills-huwelijk voor de camera als nep beschouwden. Dat huwelijk was volgens het koppel in scène gezet. De tortelduifjes voelen zich nu pas echt getrouwd.

Montag en Pratt trouwden in november 2008 voor het oog van de camera's. Afgelopen zomer zei het echtpaar te gaan scheiden, maar het koppel bleek nooit een dag minder samen te hebben doorgebracht. "Die scheiding was om te ontsnappen aan het nephuwelijk van The Hills", vertelt Spencer aan Entertainment Weekly. "We hebben onze papieren echt ingediend", legt Heidi uit.

"Dat was absoluut geen huwelijk. Het was een productie van een televisieshow. Zij vertelden ons wanneer wij trouwden", legt Pratt uit. Volgens Spencer probeerden de producenten hem zelfs op de grote dag van gedachten te doen veranderen. "Het was sabotage", vult Heidi aan. "En ze sloten steeds de stroom in de kerk af, zodat het een slecht teken leek."

"Deze keer waren het mijn bruid en ik op een geheim strandje met niemand anders erbij. Vorige keer ging het om alles behalve dat. Het ging over drama en over kijkcijfers", zegt Spencer. "Dus dit is de eerste echte bruiloft voor Spencer en mij en onze liefde", zegt Heidi. "Ik geniet van elke dag."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren