logo songteksten.net

Dennis Storm geniet van singlebestaan

(Novum) - Dennis Storm is dol op zijn vrijgezellenleventje, maar zou alles op willen geven als hij de ware tegenkomt. "Als ik een meisje zou hebben dat ik het allerleukste vind van de hele wereld, dan ga ik daar vol voor", vertelt de BNN-presentator aan Grazia.

"Ik word alleen niet zo makkelijk verliefd", gaat Dennis verder. De 25-jarige presentator is al vijf jaar single. "Ik geniet van het singlebestaan, hoewel ik het onzin vind om te zeggen dat ik geen relatie zou willen."

Of bij het genieten van het singlebestaan ook onenightstands horen, laat Storm in het midden. "Wat ik allemaal precies uitspook, laten we maar aan de verbeelding over." Geloven in eeuwige trouw doet de presentator zeker niet. "Het is hartstikke mooi als je een paar jaar gelukkig met iemand kan zijn, maar dat is dan meer een cadeau. Er komt in de loop van de tijd ongetwijfeld wel weer iemand voorbij die ook iets heeft."

Storm is dan ook niet van plan zijn ware aan de ketting te leggen. "Stel dat ik zelf een relatie krijg, dan ga ik haar niet vragen om niets met een ander te doen. Ik zeg niet dat er geen consequenties aan vasthangen als het toch gebeurt, maar ik zal het niet verbieden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren