logo songteksten.net

Rob Kamphues hing 'met nagels aan afgrond'

(Novum) - Rob Kamphues is door een zeer diep dal gaan. De 50-jarige presentator scheidde van zijn vrouw en belandde in een heuse midlifecrisis. Kamphues stortte zich op racen en sloeg na zijn scheiding een jonge vriendin aan de haak, maar van een cliché wil hij niet spreken.

Rob en zijn vrouw gingen in 2006 uit elkaar. "Petra en ik zijn niet verbitterd. Van de twaalf jaar dat we samen waren, waren er pakweg zeven goed. En die gelukkige jaren kunnen wij ons nog goed herinneren", zegt de presentator in het AD.

Daarna volgde een 26-jarige vriendin en een racecarrière. "Zelf heb ik geen seconde het gevoel gehad dat ik een clichématige midlifecrisis was beland", zegt de presentator. "Het stoort me als anderen dat wel zo zien en daar dan neerbuigend over doen."

"Volgens mij is het heel normaal dat je een keer of wat in je leven op een kruispunt komt waarbij je denkt: hoe nu verder?", denkt Kamphues. "Van de kleinste dingen kon ik uit het lood slaan. Van pure eenzaamheid. Liep ik 's avonds over straat langs een huis waar gezellig het licht brandde en dan dacht ik: daar schenkt nu iemand een glas wijn in voor een ander. Ik heb met mijn nagels aan de afgrond gehangen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren