logo songteksten.net

Tv-producent gearresteerd voor moord op echtgenote

(Novum/AP) - De Amerikaanse televisieproducent Bruce Beresford-Redman is dinsdag gearresteerd voor de moord op zijn vrouw. Monica Beresford-Redman werd 8 april dood aangetroffen in een riool bij het Mexicaanse vakantieoord Cancun. Beresford werd direct daarna al opgepakt door de Mexicaanse politie, maar mocht daarna vertrekken.

Zijn echtgenoot verdween tijdens een gezinsvakantie in Mexico. Haar lichaam werd gevonden in een riool bij het hotel. Krassen in haar nek, tekenen van verstikking en sporen van een klap op haar rechterslaap duidden op een misdrijf.

Hotelgasten hoorden het stel drie dagen voor de vondst ruziën in hun hotelkamer. Monica zou voor de vakantie hebben ontdekt dat haar echtgenoot er een maîtresse op nahield. Ze overwoog een scheiding, maar zette de vakantie toch door om te proberen zich te verzoenen.

In de hotelkamer van Bruce en Monica werden sporen van bloed op de lakens en het balkon gevonden. De producent had ook krassen in zijn nek en op zijn gezicht. In juni zei hij 'verbolgen' te zijn door de speculaties over zijn betrokkenheid. Beresford-Redman blijft ook nu volhouden onschuldig te zijn.

Mexicaanse autoriteiten willen dat de producent van onder meer Survivor and MTV's Pimp My Ride wordt uitgeleverd. Een Amerikaanse rechter bepaalt woensdag of aan het uitleveringsverzoek wordt voldaan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren